Правила

Моля за вниманието на всички новодошли във форума ни, приветстваме Ви с добре дошли, препоръчваме да прочетете следващите основни правила  преди да задавате въпроси, отваряте нови теми или пишете във вече съществуващите.

1. Използвайте търсачката на форума преди да създадете нова тема - много често новорегистрирани потребители отварят тема (с цел спестяване на време), която е обсъждана преди тях (пример "OrangePI - неработи",  и  т.н.). Ако има тема със сходно съдържание на Вашето, препоръчваме да пишете в нея, а не да създавате нова. С търсачката се намират лесно такива теми, работата с нея е елементарна, прочетете упътването й.

2. Пишете конкретно заглавие на темата - за да бъде обърнато внимание на темата ви, пишете заглавие даващо възможно най-точна информация за това, което се обсъжда в нея. Избягвайте заглавия от сорта на "Помощ", "Спешно помогнете" или "Не работи".

3. Преценявайте точно за кой раздел ви е въпроса - разделите на форума са разделени на проблеми.

4. Придьржайте се максимално кьм тематиката на поста, по вьзможност избягвайте разводняването на темата. При тясно специализирани теми (каквато е и идеята на този форум) тьрсенето на информация в по-кьсен момент е далеч по-удобно.
За останалото си има "Общи приказки".

5. Участвайте в споровете цивилизовано. Всеки има право на мнение и позиция. Защитавайте Вашата с аргументи и факти, а не с квалификации на другите участници. Грубия и неучтив тон няма да бъде толериран!

6. Пишете на кирилица.

Благодарим Ви, че спазвате нашите прости правилата, ще се радваме ако можем да Ви бъдем полезни, както и Вие на нас.  smile